Priser

Betalningen sker i samband med bokningen på bokning alt. vid besöket (swish)Jag har beskrivit dom tjänster jag erbjuder kortfattat här ned, för mer info se under tjänster.

Massage  - 350 kr (40 min)
Hanteringsträning valpar - 200 kr (20 min)

Jag kompletterar med akupunktur/laser/vibb vid behov. Är det fösta gången din hund kommer på massage bokar du förstagångsbesök så jag år jag även igenom hunden noggrant och kollar bl a belastning, muskelstatus och ledernas rörelseomfång.

Förstagånsbesök/friskvårdscheck- 500 kr
(60 min)

Jag får igenom hela hunden och kolla både stillastående belastning och under rörelse. Undersöker muskler och även ledernas rörelseomfång. Jag lägger fokus och kärlek där din hund behöver det bäst och du får även med dig hemgångsråd.

Laser 250kr

Vid tex sår eller andra "kända" problem. Behandlingen avser ett område.

Träningsschema -  1100 kr 
"all inklusiv" i fyra veckor !
Per gång - 500 kr

Första besöket går jag igenom din hund på samma sätt som vid ett första massagebesök/friskvårdscheck. Därefter gör jag ett 4-veckors träningsschema med övningar utifrån Era mål och förutsättning. Ett varierat träningsschema som innehåller både kondition, ev. massage och styrka och som stärker din hund samt förebygger skador. Vi träffas en dagar per vecka samt uppföljning emellan träffarna. 

Balansbollsträning

Enskild träning med instruktör - 350 kr (45 min)

Egenträning i gymmet  
120 kr (45 min)
5-kort - 500 kr
Efter balansbollsträning ingår 10 min på vibben om Er hund önskar det!Vibrationsplatta

Jag använder vibben vid behov som komplement vid massage men ni kan också boka om ni själva vill komma hit och vibba Er hund, om den under en period tex behöver lite extra avslappning. Gamla hundar brukar må väldigt bra av lite vibb träning!

Per gång - 100 kr (15 min)
5-kort - 400 kr (15 min per/gång)