Laserbehandling - resultat efter tre dagar. Dom små såren hade inte velat läka under flera veckor.

Laser

Jag använder mig av Optilaser som är världsledande inom medicinsk laser och säljer laser över hela världen, bl a till  veterinärer och inom human. Optilaser använder sig av den nya tekniken MLS laserljus som är har ett både bättre och snabbare ljus.Med laserljuset tillförs energi till cellerna i vävnaden, vilket påskyndar läkning och kan hämma inflammationer. Laser kan även vara smärtstillande och har en läkande effekt. Den har visat sig vara ett fantastiskt hjälpmedel för att bl a påverka sårläkning. 


Jag använder just nu lasern som ett komplement till massagen där jag ser att det finns ett behov samt för att hjälpa till vid sårläkning.
 Laser används med fördel vid tex artros och efter operationer och skador.  Under min utbildning  kommer under vi våren -22 gå in mer på rehabbiten och jag kommer efter hand att utöka användningsområdet. När jag är färdig canineopat kommer jag såklart att använda den till rehabilitering efter skador/operation men innan dess,  i friskvårdssyfte samt till sårläkning.


OBS! Alla skador/akuta skador ska alltid undersökas av veterinär först! Jag behandlar inte akuta skador, infektioner eller tumörer.